Menu

Aktualne promocje

Oferta stała

  • Szef kuchni poleca

    Złota Chochla (schabowy z majonezem, pieczarkami z cebulka i żółtym serem)

    ziemniaki, surówka
  • Schabowy

    ziemniaki, surówka
  • Eskalopki (polędwiczki wieprzowe w cieście naleśnikowym)

    ziemniaki, surówka
  • Sznycel wieprzowy z pieczarkami i cebulką

    ziemniaki, surówka
  • Hetmański (kotlet schabowy z jajkiem sadzonym na wierzchu)

    ziemniaki, surówka
  • Rożek schabowy z pieczarkami i cebulką

    ziemniaki, surówka
  • Filet z kurczaka

    ziemniaki, surówka
  • Fryty drobiowe (paski fileta z kurczaka w lekko pikantnej panierce)

    ryż, surówka
  • Kurczak w kokosowej panierce

    ryż, surówka
  • Wiedeński (filet z kurczaka z jajkiem sadzonym na wierzchu)

    ziemniaki, surówka
  • De volaille (zawijana pierś z kurczaka z masełkiem i serem żółtym w środku)

    ziemniaki, surówka
  • Cordon blue (zawijana pierś z kurczaka z serem żółtym i szynką w środku)

    ziemniaki, surówka
  • Brak zdjęcia

    Medalion z indyka (filet z indyka z ananasem lub brzoskwinią na wierzchu)

    ziemniaki, surówka
  • Pierś z piekarnika (filet z kurczaka saute zapiekany z pieczarkami z cebulką i serem żółtym)

    ziemniaki, surówka
  • Kotlet serowy (ser żółty w panierce)

    ziemniaki, surówka

Zupa dnia

  • Jarzynowa

  • Kapuśniak

  • Chrzanowa z jajkiem i białą kiełbasą

Drugie danie

  • Naleśniki z serem i jagodami

    3 sztuki