Drodzy Klienci,
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą wielkanocną.
ZUPY (400 ml):
- chrzanowa z jajkiem i białą kiełbasą (8 zł/porcja)
- żurek świąteczny z kulkami mięsnymi (10 zł/porcja)
- barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (6 zł/porcja)
DANIA OBIADOWE:
- polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (24 zł/porcja)
- sakiewki schabowe z nadzieniem serowo-porowym (18 zł/porcja)
- zrazy wołowe (ogórek, boczek wędzony, cebula) w sosie własnym (24 zł/porcja)
DODATKI:
- kluski śląskie/kopytka (6 zł/porcja)
ZIMNA PŁYTA:
- biała kiełbasa pieczona z cebulką (7 zł/porcja)
- pałka z kurczaka nadziewana farszem jajeczno-chrzanowym w galarecie (8 zł/porcja)
- jajko faszerowane z pastą śmietankowo-łososiową (5 zł/porcja tj.dwie połówki jajka)
- jajko z szynką w galarecie (8 zł/porcja)
- wędliny pieczyste (schab, boczek, karkówka, pasztet) (50 zł/kg)
- klops wielkanocny z jajkiem (40 zł/kg)
- galarety: indyk w maladze/schab po warszawsku (12 zł/porcja)
SAŁATKI (150 g):
- jarzynowa/konserwowa/serowo-ananasowa/makaronowa z kurczakiem i suszonymi pomidorami (8 zł/porcja)
CIASTA:
- sernik mascarpone/szarlotka/ciasto 3bit (40 zł/kg)
- tort bezowy z kremem stracciatella i owocami (około 15 porcji) (150 zł/szt.)
Zamówienia można składać do 31 marca.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod nr 503-421-475 lub mailowego: zlotachochla@gmail.com